Tapahtumat 2017

Teemapäivä Paraisten apteekissa

Teemapiste Paraisten apteekin edustalla

"Meidän osaltamme Lääkehoidon päivä meni todella hyvin. Pystytimme esittelypöydän apteekkimme ulkopuolella olevalle käytävälle, josta tavoitimme myös muita kuin meillä asioivia asiakkaita. Jaoimme lääkityslistoja ja apteekkimme omia taskukokoisia lääkekortteja, jotka olivatkin hitti asiakkaiden keskuudessa. Yhteensä suomen- ja ruotsinkielisiä taskukortteja jakelimme noin 100 kappaletta päivän aikana. Kortin tarjoaminen toimi helppona keskustelunavauksena. Teemapäivä oli hyvä tilaisuus esitellä apteekkimme palveluja ja arvoimme myös yhden lääkityksen tarkistuksen asiakkaille."

 

Yhteistyössä järjestetty tempaus Rovaniemellä

"Suunnittelimme ja järjestimme monipuolisen teemapäivän yhteistyössä paikallisten terveydenhuollon toimijoiden, apteekkien, järjestöjen ja terveydenhuollon oppilaitosten kanssa. Kolmessa suunnittelupalaverissa ideoimme ja päätimme toteuttamistavoista. Vapaaehtoiset ja ammattilaiset esittelivät 19 pisteessä lääkehoidon hallintaa ja sen menetelmiä.

Haimme yhteistyökumppaneita aktiivisesti: tilat Revontulen kauppakeskuksen keskuskäytävältä ja liiketilan keskeiseltä paikalta saimme käyttöömme ilmaiseksi, kauppakeskuksen S-market lahjoitti kahvitukseen tarvikkeita, SieMie-keskuksen vapaaehtoiset pitivät kahvilaa ja tarjosimme mukana olleille vapaaehtoisille ja opiskelijoille lounaan kauppakeskuksen ravintolassa.

Tapahtumapaikkana kauppakeskus Revontuli on mitä parhain: esittely- ja infotilat olivat suorastaan hulppeat ja kävijöitäkin asiakaskunnan monipuolisuuden vuoksi oli kaikista ikäluokista."

Lue lisää...

 

Teemapiste Savonlinnan pääterveysasemalla

"Keskustelimme lääkityksistä sekä jaoimme lääkekortteja halukkaille. Kerroimme myös ajantasaisen lääkityslistan tärkeydestä, ja annoimme vinkkejä lääkityslistan ylläpitoon. Lääkehoidon päivä kiinnosti monia ja oma lääkitys koettiin tärkeäksi. Pari henkilöä tulivat paikalle pelkästään lääkehoidon päivän takia."